Loading...
Routere
Inteligente
Gardianul afacerii tale!
 
 
 
Ce iti oferim.

Acces la o tehnologie noua in ceea ce priveste securitatea si securizarea retelei.trafic shaper 2utilizare facila module active 

 Control total al traficului

Un control simplu dar eficient asupra traficului si a cuvintelor cheie va ajuta sa evitati problemele cauzate de site-urile cu continut explicit sau de atacurile de tip malware.

Utilizare facila 

Cu o interfata prietenoasa OPNsesnse are avantajul de a fi usor accesibil oricui. Poti verifica statusul setarilor din meniul usor configurabil de tip "drag and drop".

Modul activ de Firewall

Firewall de tip stateful(paravan de protectie activ) care monitorizeaza conexiunile din retea (cum ar fi tipurile de comunicare UDP sau fluxul de date TCP).

 


Avantaje.

 

Protectie la indemana ta!

Siguranta afacerii tale trebuie sa fie pe primul loc. Fie ca discutam de conexiuni externe fie de integritatea retelei interne(retele Open VPn sau de tip IPsec).

Cu aceasta tehnologie noua iti oferim protectie impotriva atacurilor externe cat si o monitorizare amanuntita a traficului intern.

  • Prioritizarea pachetelor de date(Traffic shaping)
  • Detectarea/Prevenirea/Eliminarea elementelor intruzive.
  • Stabilitate ridicata a sistemului cu avantajul redundantei(software si hardware).
  • Rapoarte si grafice amanuntite ale traficului de date.
  • Server DNS incorporat
  • Server DHCP (si DHCP Relay ?)
  • Alocare dinamica a protocolului de tip DNS
  • Posibilitate de cheiere(criptare) a datelor de pe GoogleDrive
  • Firewall de tip stateful(paravan de protectie activ) care monitorizeaza activitatea din retea si din exterior.


Sistem redundant

OPNsense utilizeaza protocol de tip Common Address Redundancy Protocol(CARP) pentru a depasii/detecta defectiunile hardware sau software survenite in timp, printr-o facila optiune care permite configurarea a doua sau a mai multor routere firewall in paralel.
Acest urias avantaj va ajuta la o continuitate in ceea ce priveste protectia retelei.


redundanta Domenii de utilizare

Orice domeniu care cuprinde o retea interna conectata la internet poate fi tinta hackerilor sau a altor atacuri cibernetice care sunt inevitabile in timp. Fie ca ai o afacere hoteliera in care clientii tai sunt conectati mai tot timpul la internet sau birouri, scoli, magazin on-line, inevitabil toate sunt expuse mediului ostil de pe internet.


Control total al traficului

Limitarea vitezei de trafic dar si un control asupra site-urilor cat si a continutul acestora este bataia de cap al oricarei institutii(manager de retea). Un control simplu dar eficient asupra traficului si a cuvintelor cheie va ajuta sa evitati problemele cauzate de site-urile cu continut explicit sau de atacurile de tip malware.


Utilizare facila

Cu o interfata prietenoasa OPNsesnse are avantajul de a fi usor accesibil oricui. Poti verifica statusul setarilor din meniul usor configurabil de tip "drag and drop".


Module active

Firewall de tip stateful(paravan de protectie activ) care monitorizeaza conexiunile din retea (cum ar fi tipurile de comunicare UDP sau fluxul de date TCP). Pe langa aceste otpiuni o grupare a regulilor de firewall in diverse categorii.Contact.
Arya RO

Brasov
Str. Bogdan Voda Nr. 23

Tel:
0720 433  776
0733 63 62 63

E-Mail:
contact@arya.ro


1
 Inapoi